بررسی رابطه بین سطح تحصیلات و اشتغال

201
18 ساعت

اشتغال یکی از مهمترین مسائل در اقتصاد هر کشور است. ایجاد اشتغال پایدار فاکتور مهمی برای رضایتمندی مردم و رونق اقتصاد است. 

یکی از عواملی که در اشتغال تاثیر مهمی دارد سطح تحصیلات جامعه است. مشاغل جدید در مقایسه با گذشته به سطوح بالاتری از دانش و مهارت احتیاج دارند. افراد از اغلب زمینه‌های اجتماعی-اقتصادی از آموزش‌هایی که دریافت کرده‌اند برای یافتن شغل استفاده کنند.

به همین خاطر انتظار می‌رود افراد با تحصیلات بالاتر احتمال بیشتری برای اشتغال داشته باشند و یا شغل ایجاد کنند.  

بررسی رابطه بین سطح تحصیلات و اشتغال یک فرآیند پیچیده است که نیاز به تحلیل طیف گسترده‌ای از داده‌ها دارد. با این حال، تحلیل داده‌های تجمیع‌شده و کلی نیز می‌تواند اطلاعات ارزشمندی در مورد وضعیت اقتصادی و اجتماعی یک کشور ارائه دهد. بررسی رابطه تحصیلات و اشتغال، می‌تواند سیاست‌هایی را برای بهبود رابطه آموزش و اشتغال و تقویت اقتصاد کشور پیشنهاد دهد. این سیاست‌ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

سرمایه‌گذاری‌های هدفمند در آموزش و پرورش و آموزش عالی برای ایجاد اشتغال
طراحی، حمایت و برنامه‌ریزی از برنامه‌های آموزشی منتهی به اشتغال
تسهیل دسترسی به آموزش‌های لازم برای نقاط نیازمند

در این پروژه با استفاده از داده‌های مركز ملی آمار ایران به تحلیل این مساله می‌پردازیم

اهداف پروژه :

کار با داده‌های واقعی
پردازش و تجمیع داده‌ها
انجام تحلیل‌های اکتشافی و مصورسازی داده‌ها
مدل‌سازی مساله

اهداف

فهرست:

2 درس18h

بیان مساله

آشنایی با مساله و اهداف پروژه

شناخت داده

پاکسازی و تحلیل

مدل‌سازی

خانم حمیده حسین زاده فارغ التحصیل پست دکترا دیتاساینس در دانشگاه شهید بهشتی است. او سابقا پژوهشگر بهینه سازی ترکیبی در دانشگاه واترلو کانادا بوده و اکنون به عنوان دیتاساینتیست ارشد مشغول به کار است. وی چندین مقاله معتبر هم در زمینه علوم داده نگاشته است.

4.38 (8 نظر)

4 دوره ها

1749 دانشجو

علیرضا کدیور

تحلیلگر داده در دقیقه

علیرضا کدیور از سال ۱۳۹۳ تا‌کنون به تحلیل داده‌ در حوزه‌های گوناگون اشتغال دارد. تمرکز علیرضا بیش از هرچیز بر به‌کارگیری روش‌های آماری و ایده‌های تحلیل داده در مسائل واقعی است.

مطالعات اجتماعی، تحلیل نتایج نظرسنجی، تحلیل داده‌های سلامت و درمان، کشف تقلب در سازمان‌های بیمه‌گر، پیش‌بینی قیمت در بازارهای بورس و مسکن، تحلیل داده در کسب و کارهای دیجیتال، تحلیل داده برای حل مسائل مدیریت شهری و مطالعات رفاهی زمینه‌هایی است که او در آن‌ها به عنوان تحلیلگر تجربه فعالیت داشته است.

علیرضا فارغ التحصیل مهندسی صنایع از دانشگاه شریف و کارشناسی ارشد آمار و تحقیق در عملیات از دانشگاه اسکس در انگلستان و هم‌بنیان‌گذار شرکت پردازش و تحلیل داده دقیقه است. او از سال ۹۵ آموزش در حوزۀ علوم داده را نیز آغاز کرد و از آن زمان تاکنون دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی متعددی در سازمان‌های گوناگون برگزار کرده است. او همچنین از سال ۹۸ مبانی برنامه‌سازی کامپیوتری و مقدمات تحلیل داده را در دانشگاه صنعتی شریف تدریس می‌کند.

او به روزنامه‌نگاری مبتنی بر تحلیل و مصورسازی داده در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... نیز علاقه‌مند است و سردبیری مجله تحلیلی دقیقه‌ای برای تأمل را از ابتدای راه‌اندازی آن بر عهده دارد. تحلیل‌های او در ارتباط با شیوع کرونا در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به صورت ویژه در جراید بازتاب یافت و در سطح کشور مورد توجه قرار گرفت و در برخی مجلات معتبر دنیا مانند مجله لنست انتشار یافت. یادداشت‌ها و مقالات او در مجله تحلیلی دقیقه‌ای برای تأمل در آدرس زیر در دسترس است:

d-mag.ir/pauthor/alirezakd

علیرضا علاوه بر کاربردهای تحلیل داده در خدمات عمومی و کسب‌وکار، به کاربردهای پردازش و تحلیل داده‌ها در علوم انسانی و مباحث فکری حول علوم داده مانند نقش تاریخی داده در تحولات علمی و روش‌های آموزش آن نیز علاقه‌مند است.

علیرضا کدیور هم‌اکنون به آموزش علوم داده و دیگر مهارت‌های مورد نیاز برای بهره‌برداری تحلیلی از داده‌ها در مدرسه پردازش و تحلیل داده دقیقه اشتغال دارد. درس‌‌ها و دیگر مطالبی که علیرضا در مدرسه دقیقه ارائه می‌کند در ادامه آمده است.

4.64 (58 نظر)

17 دوره ها

18675 دانشجو

نظرات

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors